Български English

Мнения от клиенти

Антонио Гардевски

20.04.2019 "...Автомобила ми е Subaru и двигателя винаги ми е работил тихо и безпроблемно, също така имам и мотор Yamaha, на него също..."
 
Прочети повече ...

ЕКСПРЕС 79 ЕООД - тежка механизация

"...Продуктите, предлагани от „МИДЛАНД“ ООД предлагат отлично качество, осигуряват безпроблемна работа на техниката ни, спомагат за намаления разход на гориво и намалено износване на механичните компоненти, като по този начин намаляват разходите ни за периодично обслужване на машините."


Емил Караджов, ЕКСПРЕС 79 ЕООД
 
Прочети повече ...

Георги Николов

"...наскоро се запознах с продуктите на Midland, съвсем случайно... От добавката за почистване на дюзите, отзивчивостта на педала за газта се повиши.
Midland Oil ме спечелиха с точност и качество. Колата се държи отлично след третирането й с Midland..."
Прочети повече ...

ВЪЛКОВИ ГРУП ООД - автосервиз, авточасти и консумативи

"Клиентите ми са доволни от резултатите на техните двигатели, казват че работата на двигателя е по-тиха, почнали са да доливат по-малко масло...след като използват Midland и при по-дълъг пробег, маслото запазва свойствата си."

Диян Вълков, Валентин Вълков, Вълкови Груп ООД, автосервиз, авточасти и консумативи
Прочети повече ...

МОТОСТАР 777 ЕООД - мото части, консумативи и аксесоари

"След години главоблъсканица какво масло да ползвам, кое е истинско и кое менте, и след като пробвах какви ли не марки срещнах марката Midland. Вече 18  години я ползвам за автомобили и мотоциклети. Доволен съм, клиентите ми също, не пипа маслото, не харчи, двигателя работи спокойно, по мека работа без шумове."

Александър Карчев, Мотостар 777 ЕООД
Прочети повече ...

ВЕЛТРАНС ООД - транспортна фирма

"...Veltrans има доверие на Midland. Доказателство е най-старият ни бус Дукато 2.8 TDI на 450 000 хиляди км. без нищо сменяно по двигател и скорости. Но е каран само с Midland от нов."

Кирил Величков, Велтранс ООД, Транспортна фирма
Прочети повече ...

ТРИЕРА ФАМ БЪЛГАРИЯ ЕООД - търговия с масла

"...Преди да работим с "Midland" нямахме възможност да предложим конкурентна качествена марка, която да е аналог на останалите продукти на реномираните производители в бранша."

инж. Красимир Марков и Николай Байрактаров, Триера Фам България ЕООД, търговия с масла
 
Прочети повече ...

ЕЪР ТЕХ СИСТЕМС ООД - поддръжка на тежка механизация

"...Благодарение на богатия асортимент, големите складови наличности  и добре обучен персонал, фирма "Мидланд" ООД успява да подбере най-добрите продукти за удовлетворяване на изискванията на своите клиенти. ...След започване на съвместната ни дейност сме свидетели на доверие, коректност и висок професионализъм."

Николай Колев, Еър Тех Системс ООД, ремонт и поддръжка на тежка механизация
 
Прочети повече ...

СКБ ТРАНС ООД - транспортна фирма

"...В годините на нашето сътрудничество фирма "Мидланд" ООД се е доказала като изключително лоялен парньор при осигуряването и доставката на качествени смазочни материали, отговарящи изцяло на действащите европейски стандарти, съпровождани с необходимите документи от завода производител."

Александър Биков, СКБ Транс ООД, транспортна фирма
Прочети повече ...
Уеб дизайн и разработка: Уебрикс - www.webrix-studio.com