Български English

Мнения от клиенти

Цветелин Илиев

08.05.2019 "Пета година карам с тяхните масла и съм много доволен..."
Прочети повече ...

Христо Христов

24.04.2019 "Научих повече за маслата на едно изложение имам 4 автомобила. Вече трета година ползвам маслото за двигатели. Според наблюденията ми маслото е от най-добрите които съм ползвал досега!"
Прочети повече ...

ВЪЛКОВИ ГРУП ООД - автосервиз, авточасти и консумативи

22.04.2019 "Клиентите ми са доволни от резултатите на техните двигатели, казват че работата на двигателя е по-тиха, почнали са да доливат по-малко масло...след като използват Midland и при по-дълъг пробег, маслото запазва свойствата си."

Диян Вълков, Валентин Вълков, Вълкови Груп ООД, автосервиз, авточасти и консумативи
Прочети повече ...

Живко Божилов

21.04.2019 "Научих за марката случайно, мисля от фейсбук. Реших да пробвам на моят автомобил Subaru. Третирах и с промивка на мотора. Вече 7000 км нямам забележки. Имам и втори автомобил марка Mitsubishi на което също ще налея масло Midland. Препоръчвам."
Прочети повече ...

ЕКСПРЕС 79 ЕООД - тежка механизация

14.04.2019 "...Продуктите, предлагани от „МИДЛАНД“ ООД предлагат отлично качество, осигуряват безпроблемна работа на техниката ни, спомагат за намаления разход на гориво и намалено износване на механичните компоненти, като по този начин намаляват разходите ни за периодично обслужване на машините."


Емил Караджов, ЕКСПРЕС 79 ЕООД
 
Прочети повече ...

Антонио Гардевски

03.04.2019 "Препоръчвам на всеки маслата Midland, защото са много качествени. Лично ги използвам от години и не съм имал никакви проблеми. Автомобила ми е Subaru и двигателя винаги ми е работил тихо и безпроблемно, също така имам и мотор Yamaha, на него също му сипвам масло на Мидланд специално за мотоциклети, от което също съм много доволен."
Прочети повече ...

ВЕЛТРАНС ООД - транспортна фирма

25.03.2019 "...Veltrans има доверие на Midland. Доказателство е най-старият ни бус Дукато 2.8 TDI на 450 000 хиляди км. без нищо сменяно по двигател и скорости. Но е каран само с Midland от нов."

Кирил Величков, Велтранс ООД, Транспортна фирма
Прочети повече ...

Тихомир Бакалов

20.03.2019 "Маслата са супер! Високо съотношение: Цена-Качество!!!"
Прочети повече ...

МОТОСТАР 777 ЕООД - мото части, консумативи и аксесоари

04.03.2019 "След години главоблъсканица какво масло да ползвам, кое е истинско и кое менте, и след като пробвах какви ли не марки срещнах марката Midland. Вече 18  години я ползвам за автомобили и мотоциклети. Доволен съм, клиентите ми също, не пипа маслото, не харчи, двигателя работи спокойно, по мека работа без шумове."

Александър Карчев, Мотостар 777 ЕООД
Прочети повече ...

Георги Николов

03.03.2019 "Здравейте,наскоро се запознах с продуктите на Midland,съвсем случайно скролвайки Instagram, и реших да пробвам някои от тях.
Ако искате и вашия автомобил да е добре обгрижен свържете се с екипа на Midland, те ще Ви помогнат."
 
Прочети повече ...

ЕЪР ТЕХ СИСТЕМС ООД - поддръжка на тежка механизация

30.01.2019 "...Благодарение на богатия асортимент, големите складови наличности  и добре обучен персонал, фирма "Мидланд" ООД успява да подбере най-добрите продукти за удовлетворяване на изискванията на своите клиенти. ...След започване на съвместната ни дейност сме свидетели на доверие, коректност и висок професионализъм."

Николай Колев, Еър Тех Системс ООД, ремонт и поддръжка на тежка механизация
 
Прочети повече ...

Георги Бакърджиев

16.11.2018 "Използвам масло 10w40 Avanza от 2 месеца и колата се държи много по добре с него. Работата на двигателя е като на швейцарски часовник по динамичен, по безшумен. Силно препоръчвам Midland защото тяхните масла са супер и не са като останалите който се продават на пазара в България много по качествени масла на много достъпна цена!!"
Прочети повече ...

Георги Илиев

16.11.2018 "Отначало не вярвах на това което ми говореха за това масло, но след като се убедих сам, мога само да препоръчам...наистина няма нищо общо с масовката. Усещам значително по тих двигател и повишена мощност."
Прочети повече ...

Себаедин Салиев

14.11.2018 "Супер е маслото, мотора работи по-мазно!"
Прочети повече ...

ТРИЕРА ФАМ БЪЛГАРИЯ ЕООД - търговия с масла

15.09.2018 "...Преди да работим с "Midland" нямахме възможност да предложим конкурентна качествена марка, която да е аналог на останалите продукти на реномираните производители в бранша."

инж. Красимир Марков и Николай Байрактаров, Триера Фам България ЕООД, търговия с масла
 
Прочети повече ...
Уеб дизайн и разработка: Уебрикс - www.webrix-studio.com