0 продукт(а)|0.00 лв. Купи

Моторни масла Midland

МИДЛАНД ООД е единствен официален представител за България на швейцарската компания Oel-Brack AG, произвеждаща смазочни продукти със запазената марка Midland

Основана през 1880 година, компанията Oel-Brack разработва и произвежда от четири генерации висококачествени смазочни продукти. В днешно време Oel-Brack предлага продукти с марката Midland. 

В модерния завод на компанията се разработват и произвеждат високотехнологични синтетични, полусинтетични и минерални моторни, трансмисионни и хидравлични масла за МПС (леки, лекотоварни автомобили и мотоциклети), тежкотоварни автомобили, строителни, селскостопански и индустриални машини, както и допълнителни продукти за тяхната поддръжка като греси, антифризи, добавки (горивни подобрители, прочистващи, уплътняващи, против износване) и спрейове. 

Висококачествените продукти с марката Midland са признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС, тежкотоварни автомобили, строителни и селскостопански машини, индустриални инсталации и изпълняват стандартите за качество по целия свят. 

През последните години компанията Oel-Brack постига огромно развитие на своето производство и в момента е водеща в износа на моторни масла от Швейцария със 70% пазарен дял. 

Благодарение на високите постижения на всички нива на производството и мениджмънта, компанията е призната по световния стандарт за качество със сертификатите ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004

Продуктовата гама с марката Midland се разширява постоянно, а съществуващите продукти се оптимизират според променящите се потребности на пазара. 

По този начин марката Midland се е доказала като синоним на качествен швейцарски продукт, както в сферата на производителите на смазочни продукти, така и при крайните потребители.