Български English

Моторно масло Midland AVANZA 5W-40

15.90 лв.

Артикулен номер: 0R9

Добави

AVANZA SAE 5W-40 е напълно синтетично моторно масло, отговарящо и на най-високите изисквания. Синтезирани базови масла биват преработвани по най-модерен начин в един продукт от най-високо качество. Многообещаващата, изключителна по рода си адитивна технология гарантира абсолютна сигурност при днешните условия на работа на всички модерни двигатели. 
MIDLAND AVANZA SAE 5W-40 надминава изискванията на всички производители за смазочна сигурност, стабилност при стареене и оптимална чистота на двигателя.
СПЕЦИФИКАЦИИ/ОДОБРЕНИЯ

API SN/CF • ACEA A3/B3/B4 • BMW Longlife-01 • FIAT 9.55535- M2 • GM-LL-B-025 • MB Approval 229.3 PORSCHE A40 • PSA Peugeot/Citroën B71 2296 • Renault RN0700/RN0710 • VW 502.00/505.00

ОПАКОВКИ

Бутилка 1л. /кашон 12х1 литър/
Тубa 4л. /кашон 6x4 литра/
Варел 59л.
Варел 205л.


МОТОРНИТЕ МАСЛА Midland - Swiss Quality Oil СА ВАШЕТО РЕШЕНИЕ, АКО ТЪРСИТЕ:
 
Гарантиран произход на премиум моторни масла, произведени само и единствено в Швейцария по най-висок стандарт, само с първокласни базови масла и присадки.
 
Безкомпромисна защита на двигателя, дори и при най-високи натоварвания.
 
Надеждни моторни масла, създадени от иноваторите в сферата на смазочните продукти, с които да усетите пълния потенциал на вашият автомобил.
 
Смазочни продукти и технология, признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС и строителна техника.
 
Масла, които спестяват пари и време и ви помагат да постигнете:
  • По-дълъг живот на вашето МПС
  • По-дълъг пробег с една смяна
  • Намален разход на гориво
Пълна продуктова гама от масла за леки и товарни автомобили, мотоциклети, моторни лодки, добавки за гориво и масло и допълнителни продукти.

Премиум обслужване и персонална консултация от екипа на ексклузивния представител за България.


 
МНЕНИЯ ОТ КЛИЕНТИ ЗА Midland:
 
"Препоръчвам на всеки маслата Midland, защото са много качествени. Лично ги използвам от години и не съм имал никакви проблеми. Автомобила ми е Subaru и двигателя винаги ми е работил тихо и безпроблемно, също така имам и мотор Yamaha, на него също му сипвам масло на Мидланд специално за мотоциклети, от което също съм много доволен."
Антонио Гардевски
"Наскоро се запознах с продуктите на Midland, съвсем случайно. От добавката за почистване на дюзите, отзивчивостта на педала за газта се повиши. Midland Oil ме спечелиха с точност и качество. Колата се държи отлично след третирането й с Midland."
Георги Николов 
"След години главоблъсканица какво масло да ползвам, кое е истинско и кое менте, и след като пробвах какви ли не марки срещнах марката Midland. Вече 18  години я ползвам за автомобили и мотоциклети. Доволен съм, клиентите ми също, не пипа маслото, не харчи, двигателя работи спокойно, по мека работа без шумове."
Александър Карчев, Мотостар 777 ЕООД, моточасти, консумативи и аксесоари
 
"Veltrans има доверие на Midland. Доказателство е най-старият ни бус Дукато 2.8 TDI на 450 000 хиляди км. без нищо сменяно по двигател и скорости. Но е каран само с Midland от нов."
Кирил Величков, Велтранс ООД, Транспортна фирма 
 
"Продуктите, предлагани от „МИДЛАНД“ ООД предлагат отлично качество, осигуряват безпроблемна работа на техниката ни, спомагат за намаления разход на гориво и намалено износване на механичните компоненти, като по този начин намаляват разходите ни за периодично обслужване на машините." 
Емил Караджов, ЕКСПРЕС 79 ЕООД, Тежка механизация

ОЩЕ МНЕНИЯ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:
https://midland.bg/bg/Mneniya_ot_klienti-c268

Тук можете да проверите кои масла са подходящи за вашето МПС:
http://http://http://oelbrack.lubricantadvisor.com/default.aspx?Lang=eng
Технически данни AVANZA SAE 5W-40 150 Kb (pdf) виж

Сходни продукти

Моторно масло Midland SYNOVA 5W-40

73.90 лв.
Виж повече

Моторно масло Midland SYNOVA 5W-40

18.90 лв.
Виж повече
Уеб дизайн и разработка: Уебрикс - www.webrix-studio.com