Български English

Моторно масло Midland SYNOVA 5W-30

19.90 лв.

Артикулен номер: 0R89

Добави

“SYNOVA” SAE 5W-30 e  напълно синтетично моторно масло с удължен живот. Съвременната технология се базира на намаленото участие на сулфат, фосфор и сяра (low SAPS), което силно намалява емисиите изгорели газове и удължава живота на системите за тяхното изхвърляне при съвременните дизелови двигатели с филтър за улавяне на твърдите частици. Употребата на гориво остава нормална и при удължени интервали на смяна на маслото.
СПЕЦИФИКАЦИИ/ОДОБРЕНИЯ
 

ACEA C2, C3 • API SN/CF • BMW Longlife-04 • Chrysler MS 11106, 6395 • FIAT 9.55535-G1, -S1, -S3 GM dexos 2/GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 • IVECO 18-1811 S1, SC1 • MB Approval 229.52 • PSA B71 2290 Renault RN0700, RN0710 • VW 502 00/505 00


ОПАКОВКИ 
 
Бутилка 1л. /кашон 12 х 1 литър/
Варел 59л.
Варел 205л.

МОТОРНИТЕ МАСЛА Midland - Swiss Quality Oil СА ВАШЕТО РЕШЕНИЕ, АКО ТЪРСИТЕ:
 

Гарантиран произход на премиум моторни масла, произведени само и единствено в Швейцария по най-висок стандарт, само с първокласни базови масла и присадки.
 
Безкомпромисна защита на двигателя, дори и при най-високи натоварвания.
 
Надеждни моторни масла, създадени от иноваторите в сферата на смазочните продукти, с които да усетите пълния потенциал на вашият автомобил.
 
Смазочни продукти и технология, признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС и строителна техника.
 
Масла, които спестяват пари и време и ви помагат да постигнете:
  • По-дълъг живот на вашето МПС
  • По-дълъг пробег с една смяна
  • Намален разход на гориво 
Пълна продуктова гама от масла за леки и товарни автомобили, мотоциклети, моторни лодки, добавки за гориво и масло и допълнителни продукти.
Премиум обслужване и персонална консултация от екипа на ексклузивния представител за България.


 
МНЕНИЯ ОТ КЛИЕНТИ ЗА Midland:

 
"Препоръчвам на всеки маслата Midland, защото са много качествени. Лично ги използвам от години и не съм имал никакви проблеми. Автомобила ми е Subaru и двигателя винаги ми е работил тихо и безпроблемно, също така имам и мотор Yamaha, на него също му сипвам масло на Мидланд специално за мотоциклети, от което също съм много доволен."
Антонио Гардевски
"Наскоро се запознах с продуктите на Midland, съвсем случайно. От добавката за почистване на дюзите, отзивчивостта на педала за газта се повиши. Midland Oil ме спечелиха с точност и качество. Колата се държи отлично след третирането й с Midland."
Георги Николов 
"След години главоблъсканица какво масло да ползвам, кое е истинско и кое менте, и след като пробвах какви ли не марки срещнах марката Midland. Вече 18  години я ползвам за автомобили и мотоциклети. Доволен съм, клиентите ми също, не пипа маслото, не харчи, двигателя работи спокойно, по мека работа без шумове."
Александър Карчев, Мотостар 777 ЕООД, моточасти, консумативи и аксесоари
 
"Veltrans има доверие на Midland. Доказателство е най-старият ни бус Дукато 2.8 TDI на 450 000 хиляди км. без нищо сменяно по двигател и скорости. Но е каран само с Midland от нов."
Кирил Величков, Велтранс ООД, Транспортна фирма 

"Продуктите, предлагани от „МИДЛАНД“ ООД предлагат отлично качество, осигуряват безпроблемна работа на техниката ни, спомагат за намаления разход на гориво и намалено износване на механичните компоненти, като по този начин намаляват разходите ни за периодично обслужване на машините." 
Емил Караджов, ЕКСПРЕС 79 ЕООД, Тежка механизация

ОЩЕ МНЕНИЯ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:

https://midland.bg/bg/Mneniya_ot_klienti-c268

Тук можете да проверите кои масла са подходящи за вашето МПС:

http://oelbrack.lubricantadvisor.com/default.aspx?Lang=eng
Технически данни SYNOVA SAE 5W-30 151 Kb (pdf) виж

Сходни продукти

Моторно масло Midland AXXEPT 5W-30

18.90 лв.
Виж повече

Моторно масло Midland ECONOVA 5W-30

19.90 лв.
Виж повече

Моторно масло Midland AVANZA 5W-30

17.90 лв.
Виж повече
Уеб дизайн и разработка: Уебрикс - www.webrix-studio.com