За насКои сме ние?

Компанията Oel-Brack AG е основана през 1880 година в сърцето на Швейцария – Hunzenschwil, кантон Aargau. От четири поколения разработва и произвежда висококачествени смазочни продукти с марка Midland.

Нашето портфолио

  • Синтетични, полусинтетични и минерални моторни, трансмисионни и хидравлични масла за всички видове МПС
  • Добавки, греси, антифризи и спрейове

Швейцарските продукти с марка Midland са признати и препоръчвани от всички световноизвестни производители на МПС и строителна техника. Благодарение на високите постижения на всички нива в производството и мениджмънта, компанията е призната по световния стандарт за качество със сертификатите ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004.

Какво предлагаме?

Ние не предлагаме просто масло, а цялостна грижа и най-доброто решение за всички масла и други течности във Вашата машина. Доверете се на безкомпромисното качество, създадено от иноваторите в сферата на смазочните продукти!

Нашето развитие

Продуктовата гама Midland се разширява и оптимизира постоянно според променящите се потребности на пазара. През последните години компанията  Oel-Brack AG постига огромно развитие на своето производство, като изгражда изцяло нов завод с най-съвременни технологии, за да отговори на все по-голямото търсене на своите продукти в световен мащаб. По този начин марката Midland се е доказала като синоним на качествен швейцарски продукт, както в сферата на производителите на смазочни продукти, така и при крайния потребител.

Нашата мисия

Основната ни мисия е да удовлетворим високите изисквания на всички наши потребители. За нас хората и компаниите, които ни се доверяват са не само клиенти, а приятели, които знаят че винаги могат да разчитат на нас. Персоналното отношение към всеки един наш потребител е от изключително значение за нас. Убедени сме в качеството на продуктите и предлагаме спокойствие на всички, които избират Midland.
Ние помагаме на машината  Ви да е защитена при всякакви условия, за да сте сигурни без да харчите излишни пари. Оставете грижата на нас!

Официален представител за България на компанията Oel-Brack AG е фирма Мидланд ООД. 

Уеб дизайн и разработка: Уебрикс - www.webrix-studio.com